Recept
« Terug naar recepten
Pasta met Champignons, tomaat en gehakt
PT40M
Pasta met Champignons, tomaat en gehakt
Pasta eeuwig en altijd te combineren
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met Champignons, tomaat en gehakt te bereiden
- Kook de pasta. (zie verpakking)
- Verhit 1 el. olie, voeg gehakt toe en bak het los, hou apart.
- Doe de resterende olie in de pan, bak de schijfjes champignons tot ze zacht zijn, voeg ringen lente ui toe en fijngehakte knoflook, bak 2 minuten.
- Doe het vlees er bij, roer tomatenblokjes, puree, oregano, peper, zout en bouillon erdoor.
- Breng het geheel aan de kook en laat onder deksel 30 minuten pruttelen.
- Dien de pasta op met gemalen parmezaan.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
suggestie : vervang lente ui door fijngesnipperde sjalot.
Jeannine Van Immerseel zegt: