KookJij

Pasta met citroengras en st-jakobsschelpen

Een heerlijk pasta met citroengras en st-jakobsschelpen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Pasta
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met citroengras en st-jakobsschelpen te bereiden

Kook de pasta in een grote pan kokend water met zout al dente.
Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan met zware bodem.
Fruit de ui en het citroengras 5 min. op matig vuur tot de ui glazig is.
Voeg de st-jakobsschelpen in portie's toe en bak ze lichtbruin.
Haal ze uit de pan en houd ze warm.
Roer de st-jakobsschelpen door de saus en verwarm ze door en door.
Schep de pasta en de korianderblaadjes dor de saus.
Voeg peper en zout naar smaak toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst