Recept
« Terug naar recepten
Pasta met courgette en tofu à la Genovese
PT15M
Pasta met courgette en tofu à la Genovese
Een heerlijk pasta met courgette en tofu à la genovese recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pasta met courgette en tofu à la Genovese te bereiden
- Maak de groente schoon.
- Snijd de ui in snippers, de courgette in blokjes en de tomaten in stukjes.
- Kook de pasta in ruim water met zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Snijd de tofu in blokjes.
- Verwarm de pesto in een hapjespan, braadpan of wok en smoor hierin de ui enkele minuten.
- Voeg de courgette en de tomaten toe en smoor de groente gaar.
- Warm de tofu kort mee.
- Giet de pasta af en meng het groentemengsel er door.
- Maak op smaak met kleingesneden basilicum en strooi er aan tafel de kaas over.
- Snijd de ui in snippers, de courgette in blokjes en de tomaten in stukjes.
- Kook de pasta in ruim water met zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Snijd de tofu in blokjes.
- Verwarm de pesto in een hapjespan, braadpan of wok en smoor hierin de ui enkele minuten.
- Voeg de courgette en de tomaten toe en smoor de groente gaar.
- Warm de tofu kort mee.
- Giet de pasta af en meng het groentemengsel er door.
- Maak op smaak met kleingesneden basilicum en strooi er aan tafel de kaas over.