Recept
« Terug naar recepten
Pasta met courgettes, zalm en garnalen
PT30M
Pasta met courgettes, zalm en garnalen
Een heerlijk pasta met courgettes, zalm en garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Het Groene Spoor
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met courgettes, zalm en garnalen te bereiden
Zalm gaar koken in witte wijn, zalm eruit halen, graten verwijderen.
Pasta koken.
Ui fruiten en in reepjes gesneden courgette toevoegen.
Wijnsaus (vocht van de gekookte zalm) met crème fraîche op smaak maken met peper en marjoraan.
Daarna bij de courgette doen.
Tenslotte de zalm en garnalen toevoegen en doorwarmen.
Pasta koken.
Ui fruiten en in reepjes gesneden courgette toevoegen.
Wijnsaus (vocht van de gekookte zalm) met crème fraîche op smaak maken met peper en marjoraan.
Daarna bij de courgette doen.
Tenslotte de zalm en garnalen toevoegen en doorwarmen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
enilorac zegt:
in de ingredientenlijst ontbreekt de pasta. Ik neem aan 150 of 200 gram? Daarbij is de bereiding summier weergegeven. De kooktijd van de pasta ontbreekt, de hoeveelheid witte wijn is niet aangegeven, is bijvoorbeeld zo'n klein flesje genoeg? Het zelfde geldt voor de hoeveelheid creme fraiche, is zo'n klein bekertje genoeg? Het eindresultaat lijk me overigens wel smakelijk.
Groetjes, Caroline
bobbeltje zegt: