KookJij

Pasta met erwtjes en krokante gember

Een heerlijk pasta met erwtjes en krokante gember recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met erwtjes en krokante gember te bereiden

1. Maak de uitjes schoon en snij ze in kwartjes. Doe de olijfolie in een pan en laat het kerriepoeder er even in stoven. Doe er de uitjes bij en fruit ze enkele minuten.
2. Doe er de diepvrieserwtjes bij, samen met de kokende groentebouillon en laat in 20 minuten gaar worden. Schil de gember en snij hem in heel fijne plakjes. Frituur deze krokant in de arachideolie.
3. Kook de pasta beetgaar en meng hem met de erwtjes. Doe er de gefrituurde gember bij en werk af met een beetje verse koriander.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Khezza

Khezza zegt:
Het is een heerlijk en makkelijk recept!