Recept
« Terug naar recepten
Pasta met erwtjes en krokante gember
PT30M
Pasta met erwtjes en krokante gember
Een heerlijk pasta met erwtjes en krokante gember recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pasta met erwtjes en krokante gember te bereiden
1. Maak de uitjes schoon en snij ze in kwartjes. Doe de olijfolie in een pan en laat het kerriepoeder er even in stoven. Doe er de uitjes bij en fruit ze enkele minuten.
2. Doe er de diepvrieserwtjes bij, samen met de kokende groentebouillon en laat in 20 minuten gaar worden. Schil de gember en snij hem in heel fijne plakjes. Frituur deze krokant in de arachideolie.
3. Kook de pasta beetgaar en meng hem met de erwtjes. Doe er de gefrituurde gember bij en werk af met een beetje verse koriander.
2. Doe er de diepvrieserwtjes bij, samen met de kokende groentebouillon en laat in 20 minuten gaar worden. Schil de gember en snij hem in heel fijne plakjes. Frituur deze krokant in de arachideolie.
3. Kook de pasta beetgaar en meng hem met de erwtjes. Doe er de gefrituurde gember bij en werk af met een beetje verse koriander.
Khezza zegt: