Recept
« Terug naar recepten
Pasta met feta en tomaat uit de oven
PT20M
Pasta met feta en tomaat uit de oven
Pasta met feta en tomaat uit de oven
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Lidl receptkaart, Koken onder de 1,50 euro
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met feta en tomaat uit de oven te bereiden
- Verwarm de oven voor op 210 graden.
- Verdeel de cherrytomaten over een ovenschaal, bestrooi met de Provençaalse kruiden, zout, peper en feta en besprenkel rijkelijk met olijfolie.
- Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
- Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schep de geroosterde tomaatjes met feta door de gekookte pasta en serveer de pasta met feta en tomaat direct.