Recept
« Terug naar recepten
Pasta met frisse kleuren
PT30M
Pasta met frisse kleuren
Een heerlijk pasta met frisse kleuren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met frisse kleuren te bereiden
Kook de pasta beetgaar in water met een bouillonblokje basilicum, giet af en laat afkoelen.
Augurken in blokjes snijden.
het vocht verwijderen van de mais.
Paprika's kleur naar keuze beetgaar grillen en laten afkoelen, in blokjes snijden.
Meng al de ingredienten samen en serveer zeer fris.
Augurken in blokjes snijden.
het vocht verwijderen van de mais.
Paprika's kleur naar keuze beetgaar grillen en laten afkoelen, in blokjes snijden.
Meng al de ingredienten samen en serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
apu zegt: