Recept
« Terug naar recepten
Pasta met garnalen
PT15M
Pasta met garnalen
Een heerlijk pasta met garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerrie van Rossum
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met garnalen te bereiden
Kook pasta beetgaar.
Fruit ondertussen in koekenpan de knoflook heel zachtjes aan. Mag niet bruin worden.
Roer 1 minuut voor de pasta gaar is, de peterselie door de knoflook met de eetlepels witte wijn en Tabasco.
Giet pasta af, roer de ingrediënten in de koekenpan.
Verdeel over 2 bordjes, strooi de garnalen eroverheen, dien direct op.
Simpel maar heerlijk, hoeft beslist geen Parmezaan overheen!
Fruit ondertussen in koekenpan de knoflook heel zachtjes aan. Mag niet bruin worden.
Roer 1 minuut voor de pasta gaar is, de peterselie door de knoflook met de eetlepels witte wijn en Tabasco.
Giet pasta af, roer de ingrediënten in de koekenpan.
Verdeel over 2 bordjes, strooi de garnalen eroverheen, dien direct op.
Simpel maar heerlijk, hoeft beslist geen Parmezaan overheen!