Recept
« Terug naar recepten
Pasta met gerookte zalm en stukjes pompoen
PT20M
Pasta met gerookte zalm en stukjes pompoen
Een heerlijk pasta met gerookte zalm en stukjes pompoen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Robert Jansen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mijzelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met gerookte zalm en stukjes pompoen te bereiden
zet eerst de pan met water op het vuur met zout en een eetlepel olijfolie(tegen het plakken)
Zet de wok op het vuur met een scheutje olijfolie
Snipper daarna de ui en de parika en doe die in de wok.
voeg hierbij de geperste knoflookteentjes en de in kleine blokjes gesneden pompoen.
inmiddels doe je de pasta voor 4 personen in het kokende water.dit even laten koken
Daarna voeg je de in de wok de reepjes gesneden bospaddestoelen erbij vuur niet te hoog
en je doet de kruiden erbij en de peper(zout naar smaak)
Als dit zover is doe je de pasta in de wok
het halve pakje room en de sambal.
Dit roer je om en om en als laatste doe je de in reepjes gesneden zalm erbij en weer omscheppen
daarna garneren met de verse blaadjes basillicum
Zet de wok op het vuur met een scheutje olijfolie
Snipper daarna de ui en de parika en doe die in de wok.
voeg hierbij de geperste knoflookteentjes en de in kleine blokjes gesneden pompoen.
inmiddels doe je de pasta voor 4 personen in het kokende water.dit even laten koken
Daarna voeg je de in de wok de reepjes gesneden bospaddestoelen erbij vuur niet te hoog
en je doet de kruiden erbij en de peper(zout naar smaak)
Als dit zover is doe je de pasta in de wok
het halve pakje room en de sambal.
Dit roer je om en om en als laatste doe je de in reepjes gesneden zalm erbij en weer omscheppen
daarna garneren met de verse blaadjes basillicum