Recept
« Terug naar recepten
Pasta met groene asperges en scampi
PT30M
Pasta met groene asperges en scampi
Een heerlijk pasta met groene asperges en scampi recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
sparretail.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met groene asperges en scampi te bereiden
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
Verwarm de boter in ruime pan en bak hierin de scampi op een hoog vuur goudbruin en gaar, hou ze warm.
Verhit de olie in de wok en roerbak hierin de uisnippers samen met de look en de aspergestukjes, schep er een pollepel kookwater van de pasta bij, dek af en laat enkele minuten pruttelen.
Roer er de rambol door tot een smeuïg geheel, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en schep er de scampi door.
Roer de uitgelekte pasta door de saus en serveer.
Verwarm de boter in ruime pan en bak hierin de scampi op een hoog vuur goudbruin en gaar, hou ze warm.
Verhit de olie in de wok en roerbak hierin de uisnippers samen met de look en de aspergestukjes, schep er een pollepel kookwater van de pasta bij, dek af en laat enkele minuten pruttelen.
Roer er de rambol door tot een smeuïg geheel, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en schep er de scampi door.
Roer de uitgelekte pasta door de saus en serveer.