Recept
« Terug naar recepten
Pasta met ham-kaassaus
PT15M
Pasta met ham-kaassaus
Een heerlijk pasta met ham-kaassaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne R
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met ham-kaassaus te bereiden
- Kook de pasta volgens de algemene bereidingswijze en giet deze af.
- Bak de hamblokjes in de olijfolie tot ze goudbruin zijn.
- Voeg de inhoud van de bakjes creme fraiche er een voor een toe. Laat het eerst een beetje smelten en roer het goed door, voor je het volgende bakje er bij doet.
- Voeg de geraspte kaas toe aan de saus.
- Voeg naar smaak zout en (versgemalen) peper toe.
- Laat dit alles nog zo'n 5 minuten goed doorkoken tot het een mooie dikke saus wordt.
- Serveer de saus samen met de pasta.
- Bak de hamblokjes in de olijfolie tot ze goudbruin zijn.
- Voeg de inhoud van de bakjes creme fraiche er een voor een toe. Laat het eerst een beetje smelten en roer het goed door, voor je het volgende bakje er bij doet.
- Voeg de geraspte kaas toe aan de saus.
- Voeg naar smaak zout en (versgemalen) peper toe.
- Laat dit alles nog zo'n 5 minuten goed doorkoken tot het een mooie dikke saus wordt.
- Serveer de saus samen met de pasta.
Mark zegt:
Snel en simpel:)