Recept
« Terug naar recepten
Pasta met kip en citroen
PT20M
Pasta met kip en citroen
Een heerlijk pasta met kip en citroen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pasta met kip en citroen te bereiden
1. Hak de ui en de knoflook fijn. Bak ze met de kruiden glazig in de olie, op een matig vuur.
2. Snij de citroen in fijne reepjes en de kipfilet in blokjes. Doe ze bij de ui en bak de kip rondom goudbruin. Voeg er het citroensap, de bouillon, de olijven en de boter aan toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen.
3. Doe de verse koriander bij de kip. Kook de pasta beetgaar, giet af en vermeng met de kip en de saus. Werk af met enkele blaadjes koriander en serveer meteen.
2. Snij de citroen in fijne reepjes en de kipfilet in blokjes. Doe ze bij de ui en bak de kip rondom goudbruin. Voeg er het citroensap, de bouillon, de olijven en de boter aan toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen.
3. Doe de verse koriander bij de kip. Kook de pasta beetgaar, giet af en vermeng met de kip en de saus. Werk af met enkele blaadjes koriander en serveer meteen.
anne zegt: