Recept
« Terug naar recepten
Pasta met kip en perziken in roomsaus
PT60M
Pasta met kip en perziken in roomsaus
Een heerlijk pasta met kip en perziken in roomsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jimmy pronk
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
marina's recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met kip en perziken in roomsaus te bereiden
1. Snijd de kipfilet in stukjes en bak deze in de boter of olie bruin , met een uitje, bak ook de champignons mee en de knoflook, nu de pasta koken. blijven roeren tot het slierten woorden en dan zout erbij .voeg als laatste de prei in ringen toe bij de kip, zodat deze nog enigszins knapperig blijft.
2. Vervolgens de perziken in stukje en de boursin laten smelten in mengsel.
3. Met veel kruiden op smaak brengen , sowel de saus en de kip.
2. Vervolgens de perziken in stukje en de boursin laten smelten in mengsel.
3. Met veel kruiden op smaak brengen , sowel de saus en de kip.
Van Hecke Jenny zegt:
Welke Boursin ?