Recept
« Terug naar recepten
Pasta met kipfilet, perzik en bleekselderij
PT20M
Pasta met kipfilet, perzik en bleekselderij
Een heerlijk pasta met kipfilet, perzik en bleekselderij recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
shiwa hoek
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met kipfilet, perzik en bleekselderij te bereiden
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Ik zelf gebruik altijd Penne maar iedere andere pasta werkt ook prima.
Snijd de kipfilet in kleine blokjes en bak deze in een koekenpan.
Snijd de bleekselderij stengels in kleine stukjes en voeg deze toe aan de kipfilet zodra de kipfilet al goed doorbakken is, en bak de bleekselderij een paar minuten mee.
voeg de Boursin cuisine toe en laat deze smelten tot een saus bij de kipfilet en de bleekselderij.
Open ondertussen de blikjes met perzikschijfjes en giet het vocht af. je hebt alleen de schijfjes nodig die je ook in kleine stukjes snijd.
Meng tot slot de gekookte pasta, het kipfilet, bleekselderij, boursin cuisine mengsel en de stukjes perzik allemaal bij elkaar en vermeng alles goed met elkaar. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Snijd de kipfilet in kleine blokjes en bak deze in een koekenpan.
Snijd de bleekselderij stengels in kleine stukjes en voeg deze toe aan de kipfilet zodra de kipfilet al goed doorbakken is, en bak de bleekselderij een paar minuten mee.
voeg de Boursin cuisine toe en laat deze smelten tot een saus bij de kipfilet en de bleekselderij.
Open ondertussen de blikjes met perzikschijfjes en giet het vocht af. je hebt alleen de schijfjes nodig die je ook in kleine stukjes snijd.
Meng tot slot de gekookte pasta, het kipfilet, bleekselderij, boursin cuisine mengsel en de stukjes perzik allemaal bij elkaar en vermeng alles goed met elkaar. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Mijn kookverhaal (shiwa hoek)
Als je geen Boursin cuisine kan vinden kan je het recept ook maken met 1 bekertje creme fraiche en 1 pakje boursin.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
shh77 zegt:
Het zijn blikjes van 225 gram met uitlekgewicht 125 gram. Ik haal die blikjes zelf altijd bij de AH overigens. (ik had helaas gisteren toen ik het recept plaatste geen blikjes bij de hand dus vandaar dat dat er niet bijstond).
atijdemanmilani zegt:
Graag wil ik de inhoud van de blokjes perzikschijfjes weten...het lijkt mij overigens heerlijk...gr.anja..
shh77 zegt:
Annie van Bergen zegt:
hns zegt: