NOOT:
1) Je kunt er een stukje vis bij geven.
2) Je kunt er een stukje kip-filet bij geven.
3) Je kunt er een stukje kalfsvlees bij geven.
4) Je kunt andere kazen gebruiken.
5) Enz, enz.
Recept
« Terug naar recepten
Pasta met Knoflook-Kaassaus
PT30M
Pasta met Knoflook-Kaassaus
Een heerlijk pasta met knoflook-kaassaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met Knoflook-Kaassaus te bereiden
*Kook de pasta al dente en houd hem warm en los gewerkt.
*Smelt de roomboter en fruit daarin tot glazig de uien en knoflook.
*Meng dan de slagroom er door en laat even sudderen onder voortdurend roeren.
*Los de Parmezaan op en doe de peper er bij en blijf roeren tot een homogene massa.
*Nu nog de mozzarella er in oplossen en nog even laten doorsudderen
*Tenslotte de pasta door de saus werken en meteen op de voorverwarmde borden scheppen en bestrooien met salie haksel.
*Smelt de roomboter en fruit daarin tot glazig de uien en knoflook.
*Meng dan de slagroom er door en laat even sudderen onder voortdurend roeren.
*Los de Parmezaan op en doe de peper er bij en blijf roeren tot een homogene massa.
*Nu nog de mozzarella er in oplossen en nog even laten doorsudderen
*Tenslotte de pasta door de saus werken en meteen op de voorverwarmde borden scheppen en bestrooien met salie haksel.