KookJij

Pasta met Knoflook-Kaassaus

Een heerlijk pasta met knoflook-kaassaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met Knoflook-Kaassaus te bereiden

*Kook de pasta al dente en houd hem warm en los gewerkt.
*Smelt de roomboter en fruit daarin tot glazig de uien en knoflook.
*Meng dan de slagroom er door en laat even sudderen onder voortdurend roeren.
*Los de Parmezaan op en doe de peper er bij en blijf roeren tot een homogene massa.
*Nu nog de mozzarella er in oplossen en nog even laten doorsudderen
*Tenslotte de pasta door de saus werken en meteen op de voorverwarmde borden scheppen en bestrooien met salie haksel.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

NOOT:
1) Je kunt er een stukje vis bij geven.
2) Je kunt er een stukje kip-filet bij geven.
3) Je kunt er een stukje kalfsvlees bij geven.
4) Je kunt andere kazen gebruiken.
5) Enz, enz.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst