Recept
« Terug naar recepten
Pasta met knoflookroom en rucola
PT30M
Pasta met knoflookroom en rucola
Een heerlijk pasta met knoflookroom en rucola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met knoflookroom en rucola te bereiden
Mreng de knoflooktenen en de slagroom in een steelpannetje tegen de kook aan en laat deze 20 min.zachtjes koken.Kook de pasta volgens de verpakking al dente.Roer de parmezaanse kaas en de ansjovis door de knoflookroom en pureer alles met de staafmixer.Schep de room door de pasta,schep de rucola erdoor en bestrooi ruim met peper.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
feyenoordmama zegt:
dat moet wel lekker zijn!:p
echt tof da internetkoken.
feyenoordmama zegt:
heb het opgelost met wat olijfolie eerste persing.:?