KookJij

Pasta met knoflookroom en rucola

Een heerlijk pasta met knoflookroom en rucola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met knoflookroom en rucola te bereiden

Mreng de knoflooktenen en de slagroom in een steelpannetje tegen de kook aan en laat deze 20 min.zachtjes koken.Kook de pasta volgens de verpakking al dente.Roer de parmezaanse kaas en de ansjovis door de knoflookroom en pureer alles met de staafmixer.Schep de room door de pasta,schep de rucola erdoor en bestrooi ruim met peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

feyenoordmama

feyenoordmama zegt:
hij was me een beetje droog en de rucola net te bitter....
heb het opgelost met wat olijfolie eerste persing.:?
feyenoordmama

feyenoordmama zegt:
weer iets van jou lambert.
dat moet wel lekker zijn!:p
echt tof da internetkoken.