Lekkere recept voor als je gekookte mosselen over hebt.
Recept
« Terug naar recepten
Pasta met mosselen-krab-garnalensaus
PT50M
Pasta met mosselen-krab-garnalensaus
Een heerlijk pasta met mosselen-krab-garnalensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
3 à 4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
?? Uit mijn kookknipsels
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met mosselen-krab-garnalensaus te bereiden
De tomaten inkruisen en even in heet water houden. Ontvellen, pitjes en vocht verwijderen en in blokjes of stukjes snijden.
In de braadpan de olijfolie verhitten. Ui en tomaatstukjes toevoegen en de teentjes knoflook erboven uitpersen. Ongeveer 3 minuten laten bakken en dan de tomatensap erbij en aan de kook brengen.
Roer dan de pesto en zout en peper naar smaak toe.
Proeven ! De krabsticks in stukjes snijden en wegzetten.
Tot hier kun je het gerecht voorbereiden.
Ongeveer een kwartier vóór je gaat eten kun je de fettucine in ong. 8 minuten beetgaar koken.
Tegen het einde van de kooktijd warm je de saus op en roer er de mosselen, krab en garnalen door.
Heel eventjes laten opwarmen.
Een gedeelte van de saus door de fettucine mengen.
De rest van de saus kun je erover schenken of apart opdienen zodat ieder zichzelf kan bedienen.
In de braadpan de olijfolie verhitten. Ui en tomaatstukjes toevoegen en de teentjes knoflook erboven uitpersen. Ongeveer 3 minuten laten bakken en dan de tomatensap erbij en aan de kook brengen.
Roer dan de pesto en zout en peper naar smaak toe.
Proeven ! De krabsticks in stukjes snijden en wegzetten.
Tot hier kun je het gerecht voorbereiden.
Ongeveer een kwartier vóór je gaat eten kun je de fettucine in ong. 8 minuten beetgaar koken.
Tegen het einde van de kooktijd warm je de saus op en roer er de mosselen, krab en garnalen door.
Heel eventjes laten opwarmen.
Een gedeelte van de saus door de fettucine mengen.
De rest van de saus kun je erover schenken of apart opdienen zodat ieder zichzelf kan bedienen.