Recept
« Terug naar recepten
Pasta met olie en knoflook
PT30M
Pasta met olie en knoflook
Een heerlijk pasta met olie en knoflook recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Bert Allers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met olie en knoflook te bereiden
Bak, terwijl je de spaghetti in gezouten kokend water al dente (beetgaar) kookt, de knoflook in de olijfolie.
Let op dat knoflook niet te donker wordt of verbrandt.
Doe, als de knoflook zacht is, de pepers, de uitgelekte pasta en de peterselie erbij.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Direct serveren.
Let op dat knoflook niet te donker wordt of verbrandt.
Doe, als de knoflook zacht is, de pepers, de uitgelekte pasta en de peterselie erbij.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Direct serveren.
bertal zegt:
Doe dat en geniet ervan.:);)m.v.g. Bert