Recept
« Terug naar recepten
Pasta met tomaat,pittige worst en venkel
PT30M
Pasta met tomaat,pittige worst en venkel
Een heerlijk pasta met tomaat,pittige worst en venkel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met tomaat,pittige worst en venkel te bereiden
Haal de vulling van de worst uit het vel en bak deze rul in 1 el.olijfolie.Blancheer de venkel en voeg deze aan het worstgehakt toe.Voeg de venkelzaad,tomatenblokjes en de tomatenpuree toe en per en zout naar smaak.Proef of er evt. nog meer peper en evt.een paar druppels tabasco toe,de saus moet flink pittig zijn.Kook de pasta beetgaar,schep de saus erdoor en bestrooi dit met de parmezaans kaas.