Recept
« Terug naar recepten
Pasta met tuinbonen
PT45M
Pasta met tuinbonen
Een heerlijk pasta met tuinbonen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Mijn Jumbo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met tuinbonen te bereiden
kook de tuinbonen in 20 minuten,zonder zout,beetgaar.Giet ze af en doe ze in een schaal met koud water.Wrijf met de vingertoppen de velletjes eraf.Laat de mooie groene boontjes 10 minuten nagaren in schoon kokend water met een beetje zout.giet ze af en laat ze schrikken onder de koude kraan.Laat ze dan uitlekken.Bak de sjalotjes en kippenlevertjes 4 minuten in hete olie en bestrooi ze met zout en peper.Doe er de tijm,basilicum,mascarpone en boontjes bij en laat alles op een zacht vuur doorverwarmen.Breng het geheel op smaak met zout en peper.Serveer met groene tagliatelle.
Erna zegt: