Recept
« Terug naar recepten
Pasta met vis
PT30M
Pasta met vis
Een heerlijk pasta met vis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renske vdb
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.mijnreceptenboek.nl recept van nicolem
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met vis te bereiden
Kook de spaghetti volgens de algemene bereidingswijze. Fruit ondertussen de lente-ui in olijfolie, voeg de vis toe en roerbak kort. Voeg de saus en créme fraiche toe en verwarm het geheel. Serveer de spaghetti in 4 diepe borden en verdeel de saus hierover. Voeg als laatste de pijnboompitten toe.