Recept
« Terug naar recepten
Pasta met visprutje
PT15M
Pasta met visprutje
Een heerlijk pasta met visprutje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pasta met visprutje te bereiden
Snijd ui en knoflook fijn en fruit dit in olie; als dit goudgeel is vuur laag en fruit des mer toevoegen. Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes en voeg ook dit toe. Heel even laten sudderen, tomaten en kappertjes toevoegen evenals alle kruiden. Kruiden naar eigen smaak, zorg echter wel dat "de vis" de overhand blijft houden qua smaak, de kruiden zijn slechts ondersteuning. Voeg bier toe zo ongeveer een derde van het flesje en direct daarna de creme fraiche. De totale bereiding neemt niet meer dan 15 minuten, echt niet langer aangezien de inktvis uit de fruit des mer anders taai is en niet lekker meer. In dezelfde tijd is de verse pasta klaar.
nieklaffra zegt: