KookJij

Pasta met worst en broccoli

Een heerlijk pasta met worst en broccoli recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met worst en broccoli te bereiden

Doe de kleine roosjes broccoli in kokend water en laat gedurende 5 minuten koken. Verhit in de hapjespan de olie, voeg fijngehakte knoflook, gehakte peterselie en fijngesneden prei toe, roerbak het geheel even. Voeg het uitgeknepen worstvlees en de tomatenpuree toe. Roerbak het geheel gedurende 5 minuten. Voeg de uitgelekte broccoli toe, breng op smaak met peper en zout en laat onder deksel nog even stoven. Kook de pasta, giet af en doe de uitgelekte pasta bij de groenten, goed omscheppen. Bestrooi met geraspte kaas en dien op.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Gebruik een korte pasta.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tommeke

tommeke zegt:
Dikke varkensworsten, rund-varkensworsten of kippenworsten, zolang je maar dikke worsten neemt die knijpen beter uit. Groetjes Jeannine.
Yvonne

Yvonne zegt:
Er staat niet bij wat voor worsten. Die heb je wel in heeeeeeel veel soorten.;)