Recept
« Terug naar recepten
Pasta met zalm
PT30M
Pasta met zalm
Een heerlijk pasta met zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
fem style
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met zalm te bereiden
Snij de zalm in dunne, kleine reepjes.
Kook de pasta gaar in gezouten water.
Giet af en houd warm.
Breng de room aan de kook, voeg peper toe en laat even doorkoken om in te dikken.
Verdeel de paste over vier diepe bordjes.
Verdeel daarover de rauwe zalm, daarover de warme room (de zalm zal onmiddellijk gaar zijn).
Versier met rode peperbesjes en dien op.
Eventueel bestrooien met gemalen kaas.
Kook de pasta gaar in gezouten water.
Giet af en houd warm.
Breng de room aan de kook, voeg peper toe en laat even doorkoken om in te dikken.
Verdeel de paste over vier diepe bordjes.
Verdeel daarover de rauwe zalm, daarover de warme room (de zalm zal onmiddellijk gaar zijn).
Versier met rode peperbesjes en dien op.
Eventueel bestrooien met gemalen kaas.