Recept
« Terug naar recepten
Pasta ovenschotel met broccoli
PT60M
Pasta ovenschotel met broccoli
Een heerlijk pasta ovenschotel met broccoli recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marina Niemegeers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
gedeelteijk van smulweb
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta ovenschotel met broccoli te bereiden
Oven voorverwarmen op 180 gr.
Penne gaar koken.
Broccoli beetgaar koken.
Maak een roux met de boter, bloem en melk.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Roer er wat geraspte kaas onder.
Doe de penne in een ovenschaal.
Voeg de broccoli erbij.
Goed mengen.
Giet de helft van de kaassaus erover.
Roer goed dooreen.
Voeg de ui en de paprika bij.
Roer goed dooreen.
Giet de overblijvende kaassaus erover.
Strooi nog wat geraspte kaas erover.
Zet 25 min. in de oven.
Penne gaar koken.
Broccoli beetgaar koken.
Maak een roux met de boter, bloem en melk.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Roer er wat geraspte kaas onder.
Doe de penne in een ovenschaal.
Voeg de broccoli erbij.
Goed mengen.
Giet de helft van de kaassaus erover.
Roer goed dooreen.
Voeg de ui en de paprika bij.
Roer goed dooreen.
Giet de overblijvende kaassaus erover.
Strooi nog wat geraspte kaas erover.
Zet 25 min. in de oven.
Mijn kookverhaal (Marina Niemegeers)
Kan ook met bloemkool.