Recept
« Terug naar recepten
Pasta-pesto salade
PT20M
Pasta-pesto salade
Een heerlijk pasta-pesto salade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda willemen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta-pesto salade te bereiden
Kook de pasta beetgaar volgens aanwijzing verpakking.
Giet af en laat ca. 10 min. afkoelen.
Maak de lenteuitjes schoon en snijd ze fijn.
Halveer de repen paprika.
Meng in een kommetje de pesto en mayonaise goed door elkaar.
Doe de afgekoelde pasta in een grote kom.
Voeg de pesto-mayonaisecreme toe en roer goed door de pasta, zodat deze er volledig mee bedekt is.
Schep de repen paprika en het merendeel van de lenteuitjes door de pasta.
Breng op smaak met zout en peper.
Bestrooi de pastasalade met de rest van de fijngesneden lenteuitjes en serveer de salade licht gekoeld.
Giet af en laat ca. 10 min. afkoelen.
Maak de lenteuitjes schoon en snijd ze fijn.
Halveer de repen paprika.
Meng in een kommetje de pesto en mayonaise goed door elkaar.
Doe de afgekoelde pasta in een grote kom.
Voeg de pesto-mayonaisecreme toe en roer goed door de pasta, zodat deze er volledig mee bedekt is.
Schep de repen paprika en het merendeel van de lenteuitjes door de pasta.
Breng op smaak met zout en peper.
Bestrooi de pastasalade met de rest van de fijngesneden lenteuitjes en serveer de salade licht gekoeld.
Karin zegt: