Recept
« Terug naar recepten
Pasta vegetarisch
PT25M
Pasta vegetarisch
Een heerlijk pasta vegetarisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta vegetarisch te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Komkommers in ringen snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look fijn snijden.
Paprika in ringen snijden.
Wok de groenten beetgaar in olijfolie goed kruiden en voeg de gezeefde tomaten met basilicum toe.
Roer er de pasta onder en warm goed op.
Serveer op bord met de geraspte kaas.
Komkommers in ringen snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look fijn snijden.
Paprika in ringen snijden.
Wok de groenten beetgaar in olijfolie goed kruiden en voeg de gezeefde tomaten met basilicum toe.
Roer er de pasta onder en warm goed op.
Serveer op bord met de geraspte kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.