Recept
« Terug naar recepten
Pasta vegetarisch met een simpel sausje en vergeten groenten
PT20M
Pasta vegetarisch met een simpel sausje en vergeten groenten
Een heerlijk pasta vegetarisch met een simpel sausje en vergeten groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta vegetarisch met een simpel sausje en vergeten groenten te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Voor de saus: Tomaat even in heet water dompelen en het vel verwijderen.
Snij in grove stukken.
Blaadjes van de takjes bladpeterselie plukken.
Doe deze in een maatbeker en mix tot een homogene massa.
Deze mengeling in een steelpannetje en goed opwarmen, voeg de room, kaas en bouillon blokje toe.
Roer met een klopper alles goed onder elkaar, indien de saus niet dik genoeg is een beetje bijbinden met blanke roux.
De groenten, evenzeer look grof snijden kruiden en beetgaar stoven in olijfolie met look.
Serveer alles zeer warm en werk af met een takje bladpeterselie, quenelle van kruidenkaas en tomaat concassé.
Voor de saus: Tomaat even in heet water dompelen en het vel verwijderen.
Snij in grove stukken.
Blaadjes van de takjes bladpeterselie plukken.
Doe deze in een maatbeker en mix tot een homogene massa.
Deze mengeling in een steelpannetje en goed opwarmen, voeg de room, kaas en bouillon blokje toe.
Roer met een klopper alles goed onder elkaar, indien de saus niet dik genoeg is een beetje bijbinden met blanke roux.
De groenten, evenzeer look grof snijden kruiden en beetgaar stoven in olijfolie met look.
Serveer alles zeer warm en werk af met een takje bladpeterselie, quenelle van kruidenkaas en tomaat concassé.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.