Je kan met dit recept alle kanten uit natuurlijk, gooi erbij wat je lekker vind, maar let erop dat het niet te nat word anders word de bodem van het deeg een spons!
Dit recept heb ik van facebook, maar ik kon de url niet plaatsten vandaar dat dit als eigen recept staat maar dat is het niet!
Recept
« Terug naar recepten
Pastabrood
PT120M
Pastabrood
Waarom alles uitgebreid op tafel uitstallen als het allemaal in 1x op je bord kan liggen! Dit is een heerlijke combinatie van alles wat je normaal bij je spaghetti eet.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastabrood te bereiden
- Bereid het brooddeeg volgens de verpakking en laat het rijzen.
- Bak het gehakt met de uien en knoflook en tomatenpuree.
- Voeg een beetje water toe samen met de italiaanse kruiden en het bouillonblokje en roer de spaghetti erdoor en laat de smaken even goed door trekken op laag vuur.
- Kruid af met peper, zout en paprikapoeder.
- Rol het deeg uit tot een lange lap.
- Smeer het bakje kruidenboter uit over de deeglap.
- Verdeel het mengsel in het midden van de deeglap.
- Verdeel naar keus de blokjes kaas erover.
- De zijkanten van het deeg waar geen vulling op ligt om de 5 cm insnijden tot aan de vulling.
- De ingesneden lapjes deeg kruislings over de vulling heen vouwen voor een mooie servering.
- Afbakken in de oven tot het deeg mooi goudbruin is (richtlijnen staan op de verpakking van de broodmix, maar let op, dit is sneller gaar!)