Recept
« Terug naar recepten
Pastabuisjes met aubergines
PT20M
Pastabuisjes met aubergines
Een heerlijk pastabuisjes met aubergines recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pastabuisjes met aubergines te bereiden
Spoel de aubergines en dep ze goed droog. Snij ze in blokjes en bak ze 3 minuten in 2dl olijfolie. Schep ze met een schuimspaan uit de olie en laat ze opdrogen en uitlekken op keukenpapier.
Pel de tomaten, verwijder de zaadjes, snij ze in blokjes. Pel en hak de knoflook. Laat de kaas uitlekken, snij in stukjes.
Bak de knoflook 1 minuut in olie. Doe er de tomaatblokjes bij en laat 5 minuten zacht stoven. Kruid de tomatensaus met peper en zout.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af. Doe de pasta en de aubergines bij de tomatensaus. Laat 3 minuten goed doorwarmen.
Voeg er de mozzarella aan toe en flink wat gehakte basilicumblaadjes. Kruid naar msaak bij met peper uit de molen.
Schep om en serveer meteen.
Pel de tomaten, verwijder de zaadjes, snij ze in blokjes. Pel en hak de knoflook. Laat de kaas uitlekken, snij in stukjes.
Bak de knoflook 1 minuut in olie. Doe er de tomaatblokjes bij en laat 5 minuten zacht stoven. Kruid de tomatensaus met peper en zout.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af. Doe de pasta en de aubergines bij de tomatensaus. Laat 3 minuten goed doorwarmen.
Voeg er de mozzarella aan toe en flink wat gehakte basilicumblaadjes. Kruid naar msaak bij met peper uit de molen.
Schep om en serveer meteen.