Recept
« Terug naar recepten
Pastadeeg ( het deeg )
PT15M
Pastadeeg ( het deeg )
Een heerlijk pastadeeg ( het deeg ) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Giuliano Hazan
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastadeeg ( het deeg ) te bereiden
Leg de bloem in een bergje op een houten of ander warm, glad oppervlak en maak met uw vingers een kuil in het midden.
Breek de eieren één voor één in het kuiltje.
Roer de eieren voorzichtig met een vork tot de dooiers en de witten gelijkmatig gemengd zijn.
Werk de bloem van de binnenkant van het kuiltje langzaamaan door het ei tot het niet meer vloeibaar is.
Zorg dat het muurtje van bloem niet kapot gaat; anders loopt het ei weg.
Breek de eieren één voor één in het kuiltje.
Roer de eieren voorzichtig met een vork tot de dooiers en de witten gelijkmatig gemengd zijn.
Werk de bloem van de binnenkant van het kuiltje langzaamaan door het ei tot het niet meer vloeibaar is.
Zorg dat het muurtje van bloem niet kapot gaat; anders loopt het ei weg.
Henny zegt:
reactie.Ik heb jou recept op geschreven dan
hou ik het gewoon bij jouw recept.:p