Recept
« Terug naar recepten
Pastasalade met pecorino, rivierkreeft en truffel
PT20M
Pastasalade met pecorino, rivierkreeft en truffel
Een heerlijk pastasalade met pecorino, rivierkreeft en truffel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kaas.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasalade met pecorino, rivierkreeft en truffel te bereiden
Maak een dressing van 3 el olijfolie, 1 el sesamolie en 1 1/2 el azijn.
Maak op smaak met peper, zout en suiker.
Kook de pasta in 3 minuten beetgaar (absoluut niet langer) en giet onmiddellijk af door een fijne zeef.
Maak de salade door wat blaadjes rucola op een bordje te leggen, druppel een beetje dressing over de rucola, verspreid er losjes wat pasta over.
Druppel ook daar een beetje dressing over.
Leg de rivierkreeftjes erop en schaaf er ten slotte met de grove rasp de Pecorino en de witte truffel overheen.
Serveer direct.
Maak op smaak met peper, zout en suiker.
Kook de pasta in 3 minuten beetgaar (absoluut niet langer) en giet onmiddellijk af door een fijne zeef.
Maak de salade door wat blaadjes rucola op een bordje te leggen, druppel een beetje dressing over de rucola, verspreid er losjes wat pasta over.
Druppel ook daar een beetje dressing over.
Leg de rivierkreeftjes erop en schaaf er ten slotte met de grove rasp de Pecorino en de witte truffel overheen.
Serveer direct.