KookJij

Pastasalade met pecorino, rivierkreeft en truffel

Een heerlijk pastasalade met pecorino, rivierkreeft en truffel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: kaas.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pastasalade met pecorino, rivierkreeft en truffel te bereiden

Maak een dressing van 3 el olijfolie, 1 el sesamolie en 1 1/2 el azijn.
Maak op smaak met peper, zout en suiker.
Kook de pasta in 3 minuten beetgaar (absoluut niet langer) en giet onmiddellijk af door een fijne zeef.
Maak de salade door wat blaadjes rucola op een bordje te leggen, druppel een beetje dressing over de rucola, verspreid er losjes wat pasta over.
Druppel ook daar een beetje dressing over.
Leg de rivierkreeftjes erop en schaaf er ten slotte met de grove rasp de Pecorino en de witte truffel overheen.
Serveer direct.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst