Recept
« Terug naar recepten
Pastasalade
PT30M
Pastasalade
Een heerlijk pastasalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
nies tabbers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasalade te bereiden
Kook de pasta beetgaar giet af en laat afkoelen. De champignons in dunne schijfjes snijden en bakken tot ze een bruin kleurtje krijgen. De champignons met een beetje olijfolie mengen met de pasta. De geroosterde paprika klein snijden en toevoegen samen met de kappetjes, de uitgelekte tonijn en fijngesneden ansjovis. De olijven erbij samen met de primerba bouquet. Goed mengen en enkele uren laten inwerken. Voor het opdienen bestrooien met fijn gehakte basilicum en fijngesneden ei.