Recept
« Terug naar recepten
Pastaschotel
PT60M
Pastaschotel
Een heerlijk pastaschotel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jo van Duurling
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastaschotel te bereiden
Tagliatelle in ruim kokend water met zout beetgaar koken en laten uitlekken.
Oven voorverwarmen op 200 graden
30 gr. boter verhitten en prei hierin 5 minuten op zacht vuur bakken.
1,5 dl slagroom, zout en peper toevoegen en nog 10 minuten stoven.
20 gr. boter verhitten en gehakt in enkele minuten rul bakken.
Gehakt mengen met 0,5 dl. slagroom, bouillon, basilicum zout en peper.
Tagliatelle op bodem van schaal leggen en gehakt erover verdelen.
Met prei afdekken en kaas erover strooien.
Plaats het gerecht ongeveer 30 minuten in de oven.
Oven voorverwarmen op 200 graden
30 gr. boter verhitten en prei hierin 5 minuten op zacht vuur bakken.
1,5 dl slagroom, zout en peper toevoegen en nog 10 minuten stoven.
20 gr. boter verhitten en gehakt in enkele minuten rul bakken.
Gehakt mengen met 0,5 dl. slagroom, bouillon, basilicum zout en peper.
Tagliatelle op bodem van schaal leggen en gehakt erover verdelen.
Met prei afdekken en kaas erover strooien.
Plaats het gerecht ongeveer 30 minuten in de oven.
kevin zegt: