Recept
« Terug naar recepten
Pastaschotel ham
PT30M
Pastaschotel ham
Een heerlijk pastaschotel ham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastaschotel ham te bereiden
Kook de macaroni volgens gebruiksaanwijzing. Na uitlekken de tomatenpuree, ham en de italiaanse keukenkruiden erdoor roeren. Ook 25 gr. van de geraspte kaas toevoegen en naar smaak maggi toevoegen en opnieuw goed doorroeren (pas op dat je niet teveel maggi gebruikt,dan gaat de smaak erg overheersen). Van de boter, bloem en de melk een saus maken en hieraan 50 gr. geraspte kaas toevoegen (Zie recept bereiding Pastaschotel tonijn). De kaassaus over de pasta verdelen en hieroverheen de overgebleven geraspte kaas verdelen.
Gedurende 15 minuten in de oven plaatsen die is voorverwarmd op 200 graden C.
Gedurende 15 minuten in de oven plaatsen die is voorverwarmd op 200 graden C.