Recept
« Terug naar recepten
Pastaschotel met broccoli en kruidenroomkaas
PT55M
Pastaschotel met broccoli en kruidenroomkaas
Pastaschotel met broccoli en kruidenroomkaas
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
55 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
leukerecepten.nl
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastaschotel met broccoli en kruidenroomkaas te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Kook de pasta gaar met een snufje zout en vang het kookvocht bij het afgieten op.
- Kook ook de broccoliroosjes 5 minuten in water en giet daarna af.
- Doe de gekookte pasta in een kom en voeg de kruidenroomkaas toe en roer erdoor.
- Voeg circa 100 ml van het pasta kookvocht toe.
- Schep de voorgekookte roosjes broccoli erdoor.
- Snijd de gedroogde tomaatjes en walnoten in stukjes en voeg ook toe aan het pasta mengsel.
- Schep alles goed doorelkaar en doe in een ovenschaal.
- Bestrooi met geraspte kaas en zet de ovenschaal 25 minuten in de oven.
- Tip:
- deze ovenschotel is vegetarisch, maar je kunt ook stukjes kip toevoegen.
- Of vervang de broccoli eens door bloemkool.
Mijn kookverhaal (Sascha ten Brink)
Romige vegetarische ovenschotel met broccoli en knapperige stukjes walnoot gegratineerd met een laagje kaas