KookJij

Pastaschotel met broccoli en kruidenroomkaas

Pastaschotel met broccoli en kruidenroomkaas
Recept van:
Bereidingstijd: 55 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: leukerecepten.nl
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pastaschotel met broccoli en kruidenroomkaas te bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Kook de pasta gaar met een snufje zout en vang het kookvocht bij het afgieten op.
  3. Kook ook de broccoliroosjes 5 minuten in water en giet daarna af.
  4. Doe de gekookte pasta in een kom en voeg de kruidenroomkaas toe en roer erdoor.
  5. Voeg circa 100 ml van het pasta kookvocht toe.
  6. Schep de voorgekookte roosjes broccoli erdoor.
  7. Snijd de gedroogde tomaatjes en walnoten in stukjes en voeg ook toe aan het pasta mengsel.
  8. Schep alles goed doorelkaar en doe in een ovenschaal.
  9. Bestrooi met geraspte kaas en zet de ovenschaal 25 minuten in de oven.
  10. Tip:
  11. deze ovenschotel is vegetarisch, maar je kunt ook stukjes kip toevoegen.
  12. Of vervang de broccoli eens door bloemkool.

Mijn kookverhaal (Sascha ten Brink)

Romige vegetarische ovenschotel met broccoli en knapperige stukjes walnoot gegratineerd met een laagje kaas

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst