Recept
« Terug naar recepten
Pastei gebakjes
PT35M
Pastei gebakjes
Een heerlijk pastei gebakjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastei gebakjes te bereiden
Doe de hawaimix en cashewnoten in een keukenrobot en maal grof.
Schil de appel en rasp.
Meng de gemalen hawaimix en cashewnoten met de appel, bruine suiker, kaneel, gesmolten boter en enkele druppeltjes citroen en - amandelaroma
Zet een aantal uur in de koelkast.
Zeef de bloem met het bakpoeder.
Meng er de boter onder zodat je een kruimelig mengsel bekomt.
Meng er het eitje en citroensap onder en kneed tot een mooi deeg.
Wikkel in plastikfolie en laat een uurtje rusten in de koelkast.
Rol het deeg uit tot op ca. 4 mm en steek er rondjes uit en beleg er de bakplaat mee.of druk de rondjes in een muffinvorm.
Vul met de vruchtenmix.
Bak in oven van 180°C in ca 15 minuten.
Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker.
Schil de appel en rasp.
Meng de gemalen hawaimix en cashewnoten met de appel, bruine suiker, kaneel, gesmolten boter en enkele druppeltjes citroen en - amandelaroma
Zet een aantal uur in de koelkast.
Zeef de bloem met het bakpoeder.
Meng er de boter onder zodat je een kruimelig mengsel bekomt.
Meng er het eitje en citroensap onder en kneed tot een mooi deeg.
Wikkel in plastikfolie en laat een uurtje rusten in de koelkast.
Rol het deeg uit tot op ca. 4 mm en steek er rondjes uit en beleg er de bakplaat mee.of druk de rondjes in een muffinvorm.
Vul met de vruchtenmix.
Bak in oven van 180°C in ca 15 minuten.
Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker.