Recept
« Terug naar recepten
Pasteibakje met ei
PT20M
Pasteibakje met ei
Een heerlijk pasteibakje met ei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen fantasie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasteibakje met ei te bereiden
-Van de pasteibakjes het rondjes eruit snijden maar kijk uit dat je de bodem heel laat zodat ze niet gaan lekken.
-Het plakje ham erin duwen, goed tegen de randen en bodem aandrukken, maar weer uitkijken dat je het bakje niet breekt.
-Peper en zout erin strooien.
-Het ei erin breken.
-Geraspte kaas naar smaak erover strooien.
-In een voorverwarmde oven van 200C bakken tot het ei gestold is.
-De bieslook erover strooien en serveren.
-Het plakje ham erin duwen, goed tegen de randen en bodem aandrukken, maar weer uitkijken dat je het bakje niet breekt.
-Peper en zout erin strooien.
-Het ei erin breken.
-Geraspte kaas naar smaak erover strooien.
-In een voorverwarmde oven van 200C bakken tot het ei gestold is.
-De bieslook erover strooien en serveren.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Lekker fris als ontbijt, plakjes tomaat en komkommer erbij serveren (kan je het bord leuk mee opmaken,b.v. om en om een plakje tomaat en komkommer langs de rand leggen, het pasteitje in het midden en dan ruim bestrooien met bieslook).
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hetty oudshoorn zegt:
Anna zegt:
Anders eerst alles afsluiten en opnieuw opstarten en weer inloggen wil ook wel helpen. Succes!
Groetjes,
Anna.
KookJij.
liske zegt: