KookJij

Pastinaak en aardperen in de oven

Een heerlijk pastinaak en aardperen in de oven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pastinaak en aardperen in de oven te bereiden

1. Schil de pastinaak en de aardperen en snij ze in stukken. Bekleed een ovenschaal met bakpapier en leg er de groenten op, samen met 12 teentjes ongepelde knoflook en de gepelde en vier gesneden sjalotten.
2. Kruid met grof zeezout, grof gemalen peper en verse tijm. Besprenkel met de olijfolie en laat in ongeveer een uur gaar worden in een voorverwarmde oven van 180°C. Lekker bij lamsbout of lamskoteletjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lize Lorent

Lize Lorent zegt:
Bedankt voor de extra tips! :D
M. Kortekaas

M. Kortekaas zegt:
:D
Heerlijk, heerlijk, heerlijk gegeten! Ik had helaas even geen olijfolie, dus maar zonnebloem gebruikt: geen probleem. Tevens had ik alle producten biologisch, en nog rood kokende aardappeltjes in de schil mee laten stoven. Niet te versmaden!
D.J. Breeman

D.J. Breeman zegt:
Recept lijkt mij heel lekker. Ik ga dit zeer binnenkort uitproberen.
Alvast bedankt.