Recept
« Terug naar recepten
Pastinaak en aardperen in de oven
PT40M
Pastinaak en aardperen in de oven
Een heerlijk pastinaak en aardperen in de oven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pastinaak en aardperen in de oven te bereiden
1. Schil de pastinaak en de aardperen en snij ze in stukken. Bekleed een ovenschaal met bakpapier en leg er de groenten op, samen met 12 teentjes ongepelde knoflook en de gepelde en vier gesneden sjalotten.
2. Kruid met grof zeezout, grof gemalen peper en verse tijm. Besprenkel met de olijfolie en laat in ongeveer een uur gaar worden in een voorverwarmde oven van 180°C. Lekker bij lamsbout of lamskoteletjes.
2. Kruid met grof zeezout, grof gemalen peper en verse tijm. Besprenkel met de olijfolie en laat in ongeveer een uur gaar worden in een voorverwarmde oven van 180°C. Lekker bij lamsbout of lamskoteletjes.
Lize Lorent zegt: