Recept
« Terug naar recepten
Pastrami deli bagel
PT5M
Pastrami deli bagel
Een heerlijk pastrami deli bagel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
wereldrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastrami deli bagel te bereiden
Snijd de bagels open en bestrijk ze met boter. Verdeel de pastrami over de bagels. Meng in een kommetje créme fraïche en mierikswortel en schep op elke bagel een lepeltje van dit mengsel.
Rebecca zegt:
Bovendien wordt zelden pastrami op bagels gedaan. Pastrami van Stegemaan is heel slechte NAMAAK