KookJij

Pastrami deli bagel

Een heerlijk pastrami deli bagel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: wereldrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pastrami deli bagel te bereiden

Snijd de bagels open en bestrijk ze met boter. Verdeel de pastrami over de bagels. Meng in een kommetje créme fraïche en mierikswortel en schep op elke bagel een lepeltje van dit mengsel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Rebecca

Rebecca zegt:
Dit recept komt absoluut niet uit Italie. De bagel is een Pools/Joods broodje en Pastrami is ook een joods gerecht; runderborststuk gepekeld, gekruid en gerookt!
Bovendien wordt zelden pastrami op bagels gedaan. Pastrami van Stegemaan is heel slechte NAMAAK
erik harff

erik harff zegt:
Hallo, herkomst zeker niet Italiaans. Roemeens, jiddisch.. amerikaans.

Gr Erik.