Recept
« Terug naar recepten
Peertje met warme marsepeinsaus
PT120M
Peertje met warme marsepeinsaus
Een heerlijk peertje met warme marsepeinsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marie van duren
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peertje met warme marsepeinsaus te bereiden
In 6 coupes een peer zetten en de dikke, warme saus erover verdelen. U kunt de saus een uurtje van tevoren maken en warm in een met heet water omgespoelde (en dus voorverwarmde) isoleerkan (die niet eerder voor koffie is gebruikt) bewaren tot gebruik
ariessan zegt: