KookJij

Penne met spinazie en scampi's

Een heerlijk penne met spinazie en scampi's recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: libelle lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Penne met spinazie en scampi's te bereiden

Verwarm de oven voor op 150°C. Kook de penne beetgaar. Verdeel de pancetta over een bakplaat en zet 25 minuten in de oven.
Spoel de spinazie en zwier droog. Maak de lente-ui schoon en snij in ringetjes. Borstel de paddenstoelen schoon.
Pel de scampi’s. Bak ze in olijfolie en kruid met peper en zout. Neem ze uit de pan en hou ze warm onder aluminiumfolie.
Bak de paddenstoelen kort in de pan van de scampi’s. Doe er de lente-ui en de tijm bij en bak even mee. Kruid met peper en zout.
Meng de pasta met de paddenstoelen, scampi’s, peterselie en rauwe spinazie. Kruid met peper en zout. Werk af met pancetta en parmezaan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst