Recept
« Terug naar recepten
Penne met zalmroomsaus
PT30M
Penne met zalmroomsaus
Een heerlijk penne met zalmroomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Penne met zalmroomsaus te bereiden
Snijd de courgette in blokjes. (niet te klein)
Ui grof snipperen.
Olie verhitten en de ui fruiten ± 3 min.
Courgette toevoegen en meebakken ± 3 min.
Bouillon, kookroom, oregano en de zalm toevoegen en laat dit nog eens ± 6 min. pruttelen.
Evt. als de saus te dun is kun je er allesbinder bijdoen.
Penne koken volgens gebruiksaanwijzing.
Penne in een diepe schaal doen en saus erover doen.
Ui grof snipperen.
Olie verhitten en de ui fruiten ± 3 min.
Courgette toevoegen en meebakken ± 3 min.
Bouillon, kookroom, oregano en de zalm toevoegen en laat dit nog eens ± 6 min. pruttelen.
Evt. als de saus te dun is kun je er allesbinder bijdoen.
Penne koken volgens gebruiksaanwijzing.
Penne in een diepe schaal doen en saus erover doen.
Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)
Ik had weer allerlei restjes over, dus maar een courgette bijgekocht en toch nog iets lekkers op tafel kunnen zetten.