Recept
« Terug naar recepten
Penne met zoete tomatensaus
PT20M
Penne met zoete tomatensaus
Een heerlijk penne met zoete tomatensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renske vdb
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 9 2011, Receptkaarten week 36-40 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Penne met zoete tomatensaus te bereiden
1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
2. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de tomaten toe en bak deze in 5 min. zacht. Schep de rozijnen erdoor.
3. Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan. Bak de groenteschijven in 4-6 min. goudbruin en gaar.
4. Schep de penne met het basilicum door de tomaten. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en leg er een groenteschijf bij.
2. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de tomaten toe en bak deze in 5 min. zacht. Schep de rozijnen erdoor.
3. Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan. Bak de groenteschijven in 4-6 min. goudbruin en gaar.
4. Schep de penne met het basilicum door de tomaten. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en leg er een groenteschijf bij.