Recept
« Terug naar recepten
Pepermunt De Librije
PT30M
Pepermunt De Librije
Een heerlijk pepermunt de librije recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Saisonnier
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pepermunt De Librije te bereiden
Kook de suiker, het water en de glucose tot 123°C.
Roer er de poedersuiker en de muntolie door.
Giet de massa op de werkbank die met poedersuiker bestrooid is.
Breek, zodra afgekoeld, in stukjes.
Roer er de poedersuiker en de muntolie door.
Giet de massa op de werkbank die met poedersuiker bestrooid is.
Breek, zodra afgekoeld, in stukjes.
ik zegt: