Recept
« Terug naar recepten
Peperpot
PT120M
Peperpot
Een heerlijk peperpot recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peperpot te bereiden
Verwijder zaad en zaadlijsten van de peper en snij het vruchtvlees fijn.
Bereiden:
Verhit olie in een braadpan en bak het vlees aan. Voeg 21/4 l water toe en de bouillonblokjes, het piment, de rode peper, het laurierblad, de steranijs, het halve kaneelpijpje en de sojasaus. Breng het mengsel aan de kook en laat, regelmatig roerend, op laag vuur in 11/2 uur gaar worden. Let op dat het vocht niet helemaal verdampt. Lekker met in olie rauw gebakken zoete aardappelen en kouseband.
Bereiden:
Verhit olie in een braadpan en bak het vlees aan. Voeg 21/4 l water toe en de bouillonblokjes, het piment, de rode peper, het laurierblad, de steranijs, het halve kaneelpijpje en de sojasaus. Breng het mengsel aan de kook en laat, regelmatig roerend, op laag vuur in 11/2 uur gaar worden. Let op dat het vocht niet helemaal verdampt. Lekker met in olie rauw gebakken zoete aardappelen en kouseband.