Recept
« Terug naar recepten
Perche du Nil avec tortilinni épinards
PT20M
Perche du Nil avec tortilinni épinards
Een heerlijk perche du nil avec tortilinni épinards recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perche du Nil avec tortilinni épinards te bereiden
Wentel de gekruide vis in bloem en bak deze gaar aan.
Kook de tortilinni beetgaar .
Wok alle groenten gekruid aan in een beetje olijfolie en voeg de room toe . Spatel voorzichtig de pasta onder de groenten. Serveer zeer warm op bord .
Kook de tortilinni beetgaar .
Wok alle groenten gekruid aan in een beetje olijfolie en voeg de room toe . Spatel voorzichtig de pasta onder de groenten. Serveer zeer warm op bord .