Recept
« Terug naar recepten
Perenchutney van Terroir d’Anvers
PT120M
Perenchutney van Terroir d’Anvers
Een heerlijk perenchutney van terroir d’anvers recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Leo Daman
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
20 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Indische keuken aangepast
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perenchutney van Terroir d’Anvers te bereiden
Schil de peren en verwijder de klokhuizen.
Pel de ui en de look, snijd de ui in 4- en pers de look.
Doe alle ingrediënten in een pan en laat het geheel ruim een uur zachtjes koken.
Schep eventueel de stukken ui uit de chutney en gooi de rest door een zeef en pureer.
Doe de gepureerde massa opnieuw in de pan en breng nog even aan de kook.
Doe de kokende massa in uitgekookte potjes en sluit onmiddellijk af.
Controleer of na afkoelen de potjes goed gesloten zijn en etiketteer.
Laat nog een maand narijpen.
Pel de ui en de look, snijd de ui in 4- en pers de look.
Doe alle ingrediënten in een pan en laat het geheel ruim een uur zachtjes koken.
Schep eventueel de stukken ui uit de chutney en gooi de rest door een zeef en pureer.
Doe de gepureerde massa opnieuw in de pan en breng nog even aan de kook.
Doe de kokende massa in uitgekookte potjes en sluit onmiddellijk af.
Controleer of na afkoelen de potjes goed gesloten zijn en etiketteer.
Laat nog een maand narijpen.