Recept
« Terug naar recepten
Perenijs met gekonfijte gember.
PT45M
Perenijs met gekonfijte gember.
Een heerlijk perenijs met gekonfijte gember. recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ijs & co
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perenijs met gekonfijte gember. te bereiden
Pureer de peren met het vocht in een blender of foodprocessor.
Snijd de gember met een scherp mes heel klein en meng de stukjes met de gembersiroop door de perenpuree.
Meng er dan de slagroom door.
Draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine.
Snijd de gember met een scherp mes heel klein en meng de stukjes met de gembersiroop door de perenpuree.
Meng er dan de slagroom door.
Draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine.