KookJij

Perzik en peren taart

Een heerlijk perzik en peren taart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: ..... personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Perzik en peren taart te bereiden

Maak de vanille pudding klaar zoals op de verpakking wel maar een halve liter melk gebruiken en 2 zakjes vanille suiker toevoegen.Bij de bloem en melk 1ei mee losroeren.Laat goed afkoelen. Leg het bladerdeeg op de bloem bestoven taartvorm,prik er enkele gaatjes in.Vul met de afgekoelde pudding en dresser de perzikken en peren erop.Laat 30min bakken op 180graden en bestrijk de taart met gelatine siroop(een deel vocht van de perzikken en de zelfde hoeveelheid suiker laten inkoken).Nu nog een 10 tal min bakken en laten afkoelen in taartvorm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tineke Gans

Tineke Gans zegt:
Ik vind het een mooie en lekker uitziende taart. Maar wel onduidelijk recept. Want er staat bloem en ei loskloppen, naar hoeveel bloem staat nergens.
derbyke

derbyke zegt:
Hallo, laat het smaken.Groetjes Derbyke en Hilde;)
J.Brandsma Dijkstra

J.Brandsma Dijkstra zegt:
Leek me geweldig om te maken, dus meteen naar Lidle voor de rol bladerdeeg.(15 km. van hier) Hadden ze nog nooit van gehoord, ook niet van gewone pakjes bladerdeeg. gr. J.b.d.