Recept
« Terug naar recepten
Perzik en peren taart
PT40M
Perzik en peren taart
Een heerlijk perzik en peren taart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
..... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perzik en peren taart te bereiden
Maak de vanille pudding klaar zoals op de verpakking wel maar een halve liter melk gebruiken en 2 zakjes vanille suiker toevoegen.Bij de bloem en melk 1ei mee losroeren.Laat goed afkoelen. Leg het bladerdeeg op de bloem bestoven taartvorm,prik er enkele gaatjes in.Vul met de afgekoelde pudding en dresser de perzikken en peren erop.Laat 30min bakken op 180graden en bestrijk de taart met gelatine siroop(een deel vocht van de perzikken en de zelfde hoeveelheid suiker laten inkoken).Nu nog een 10 tal min bakken en laten afkoelen in taartvorm.
Tineke Gans zegt: